Party

Kom nyss hem från tre timmars jobb. Känns skönt att ha första gången utan utbildningen avklarad.

Nu ska jag börja ladda om för kvällen=)
Partymusiken dunkar ur mina högtalare och
ska hoppa in i duschen och göra nånting åt den här hamburgerlukten:P
Sen blir å slänga ihop lite mat innan ja drar mig mot Sari för att göra mig iordning och sen vidare till Robin tydligen.

Hoppas på en riktigt lyckad kväll nu som jag har taggat! Haha 
 
Det här ska jag ha på mig ikväll:







                                                            Lets Party !

Fotspa

                            

Just nu sitter jag med fötterna i massage och bubbelbad=) Ja kände att det var verkligen behövligt att ta hand om mina små fossingar lite eftersom de kommer utsättas för mycket dans och höga klackar imorgon=)

Så de här ska jag göra:

Massage och bubbelbad en stund
Filning
Insmörjning
Nagelklippning
Borttagning av gammalt nagellack
Nytt nagellack

Å snart börjar ju Lets Dance.Hade inte suttit fel med en godis påse men men.

                                                 Va gör ni denna fredgaskväll?

Ny Favorit

Jag har hittat en ny favorit på Som Hemma, Cafet där vi brukar fika. Ciabatta med philadelphia, pesto och mozzarellaost och lite sallad. Mumms! En sånn blev de idag såklart när jag fikade med Sari och Petra förut. Ska prova och göra hemma nån dag.

Hittade de vi skulle på stan iaf, hoppas hon blir glad=)

Jag köpte strumbyxor, fotfil och nödvändigheter på apoteket. Har nämligen drabbats av en torrhets period runt ögonen och i armhållorna som bara blir värre så jag var tvungen att köpa lite salva så att de försvinner någongång. Har även jätte besvär med min näsa och slemhinnorna i näsan. Det ömmar jättemycket när man trycker lite lätt på näsan, det svider ibland bara jag andas och jag blöder jämnt när jag snyter mig så jag köpte nån nässpray som smörjer och fuktar slemhinnorna så får vi se om det blir bättre.
en shopping tur som gick på 300kr!!! Fy fan inge kul, men va gör man?!

Nu kom min älskling hem från ännu en träning så nu ska vi lägga oss med popcorn och film: Patrik 1,5.


                                                                God Kväll

                           

Vårfint Från Gina

Var inne på Ginas hemsida och kikade och hittade dessa skönheter men de har ju så konstigt sett att kopiera bilderna på kläderna så jag länkar till dom så får ni kolla om ni orkar.=)

Randig tröja

Jeansshorts


Mmm Mumms säger jag bara. Det här skulle jag vilja ha till våren. Med ett par gladiortsandaler till, tänk er!


Hmm...... ingen rubrik?!

Har nyss värmt och ätit lite mat. Ska snart gå ner å duscha å göra mig iordning för en tur till stan. Ska ju träffa brudarnna och köpa present till Johanna. Och så måste ja köpa lite strumpbyxor å sånt till Lördag. Eftersom mina strumpbyxor aldrig går att återanvända för dom har alltid en förmåga att gå sönder efter mina utekvällar. Hahaha undra vad det beror på?!:P Kanske någon har lust att ställa upp på en fika oxå!?  

Annars sitter ja på youtube och lyssnar på kanske en av världens finaste låtar:

ichard Marx 

Den ska ja fan sjunga på mitt bröllop om jag gifter mig någongång. Å så får gästerna lyssna vare sig dom vill eller inte:P

                                        Nee ska plocka undan och diska lite innan ja gör mig iordning.
                                                                      

                                                                                    See Ya!

4,5 år

Idag den 25:e Februari har jag och Mattias varit ett par i 4,5 år!
Tack älskling för att jag får vara din.
Du gör mitt liv värt att leva<3

                          
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagen på jobbet gick faktiskt bra. Först när han gick igenom och visade så kändes det som att jag aldrig skulle lära mig och klara av det där, men efter att ha fått provat och gjort det några gånger så gick det bra.
Ska jobba första dagen redan på lördag, skulle inte ha börjat på schemat förens nästa lördag annars men jag fick tid redan på lördag. Så då jobbar jag ett par timmar innan de blir FEST!

Imorgon ska jag bege mig till stan och möta upp de andra för att inhandla födelsedagsbarnets present.;) En perfekt present tycker jag!=)

Så tänkte jag visa mina senaste tillskott i garderoben som jag lovade: ( ursäkta den dåliga kvaliten)

 Kavajen med stort K. Längre modell och helt enkelt skitsnygg

 Mintgrön kort jacka med flätade detaljer

 Omlott nertill och rynk på ena sidan, syns dock inte. Men närbilden visar
                                                                                       att det är spets tyg över hela klänningen.

 Och dessa ursköna byxor i haremsmodell. Kommer lätt bli mina favoriter slappa dagar i 
                                            sommar.

Kavajen kommer från Jon och Jonna och är av märket VILA
Och resten kommer från H&Ms webbshop.

Oj det blev ett långt inlägg men nu är det slut. Väntar på att mannen min ska komma hem från träningen så att vi kan kolla på filmen han hyrde förut. MysPys!

                                                                       Go Natt 

Måndags kväll!

Kom hem från jobbet för en stund sen och har nyss ätit kvällsmat.
Idag har jag gjort tre timmar och fått utbildning i pommes friten=)
Imorgon ska jag jobba ungefär 4 timmar och få utbildning i köket. 

Idag när ja vakna tog ja mig en smoothie innan ja tog på mig mina träningskläder och gick hem till Jessica och släppte ut Sebbe. Sen gick jag på en riktig långpromenad i en timme och tio minuter. Kändes riktigt skönt=) Och välbehövligt.
Sen gick jag hem till mamma och fick mat innan jag tog bilen och åkte hem och gjorde mig iordning för jobbet.

Imorgon blir det nog tvärtom, lite mat, till jobbet och sen promenad hem från jobbet eller orbitreken i minst en halvtimme.

Nee nu ska ja duscha och snart krypa ner i sängen, kanske en beckfilm?!=)


                                                       Hej hej!


Första dan på jobbet

Ikväll ska ja till mitt nya jobb för första gången. På introduktion =) Börjar bli lite smånervös nu faktskt. Men de ska nog gå bra hoppas jag!

Men nu sitter jag och Michelle å kollar på Mysteriet på Greveholm. Hon har sovit här inatt eftersom hon har vattenkoppor och då kunde hon ju såklart inte gå till skolan.
Ska ta å klä på mig snart och göra lite nytta här hemma. Behövs dammsugas och ska även tvätta lite tänkte jag. Så måste ja ju hinna laga mat oxå, nee guud nu blev de mycket så de e lika bra å sätta igång!

                        

                            Bild: Google                                               

Söndag!

Nyss vaknat och det ligger en riktigt bakfull man i soffan. Han var i riktigt fin form igår å de får han sota för idag kan jag säga=)
Själv mår jag prima, var ju nykter igår. Dock har ja börjat få ont i halsen och magen=S De kan ju va ack så jobbigt de me.

Gårdagen kan summeras som mycket bra. Smörgåstårta och badtunna och mycke fullt folk.Haha! Kan ju va badtunnans fel att ja har ont i halsen kanske?!

Blev aldrig någon inflyttningsfest därimot. Hade ingen bil och all skjuts jag hade hoppats på gick åt skogen så tillslut gav jag upp. Men de klarade sig nog utmärkt ändå tror jag;)

Men på lördag säger jag bara då kör vi stenhårt. Fan va laddad jag är. Nån mer?! Då är ju äntligen Johannas 20års fest på statt. 

Nee nu blir de duschen och göra sig iordning för ett nytt kalas. Oves 55års dag ska firas lite i efterskott. Ska se om ja får upp den där likmasken i soffan oxå, han kan nog verkligen behöva en dusch=)


                                                                    Have a Nice day!

                              

                                 Bild: Google


Lördag 21/2

Älskling är iväg och spelar fotbollscup i Kristinehamn och jag vakna för inte så längesen.
Ikväll ska jag på 35års fest till min kusin och så ska jag även slänga förbi en sväng på Saris inflyttningsfest om jag hinner och kan ta mig dit på nåt sett.

Igår kom föresten mitt efterlängtade paket från Hm. Ni vet den där beställningen jag gjorde i Januari nångång.Å tur va väll det för där i låg ju klänningen som ja ska ha på Lördag då smäller det! 20års fest ggr 3! Så ja ska gå lite mannikäng här för mig själv oxå=) visar bilder nån dag.

Så nu ska jag stryka lite och göra mig iordning. Men allra först ska ja äta upp min rostade macka och slå på musik på högsta volym. Då kan dagen inte bli bättre=)


                                                 Va ska ni hitta på idag? Utgång?

                                        

Varm dusch och tacomys

De e va ja å Älsklingen ska göra resten av kvällen.
Den här dagen blev inte heller som planerat.

Började ju gå till stan för att möta upp min syster för lunch. Efter inte ens halva vägen får ja världens skavsår av mina nya skor så ja gick typ och halta hela vägen. Träffa så småningom jessica och vi åt go lunch på Smakbiten.
Plåstrena som jag hade ringt om att hon skulle ta med sig från jobbet hade hon ju så klart glömt så snälla Abous bror på ABC-data gav mig två när vi var inne där och köpte 35års present till våran kusin som har fest imorgon.
Men skavsåren blev inge lindrigare så ja bestämde mig för att jag kunde inte gå hem, ringde därför till pappa och kollade om hade lust att hämta mig vilket han hade men de tog en stund för han var tvungen att byta bil och hämta pengar som han skulle sätta in på banken när han ändå skulle till stan.
Fick därför fördriva tiden med att gå i affären och de kan ju bara sluta på ett sätt: Virre hittar sin kavaj med stort K. Den va ju bara så jag, så råka nämna det för pappsen och han gick frivilligt och löste ut den=) Visar bild nån annan dag.

Sen hem till Jessica för att släppa ut Sebbe som hade diarre. Men stackarn hade inte klarat sig så klart tills jag kom så det hade hänt lite olyckor både här och där. Så pappa å ja hjälptes åt att tvätta sebbe, skölja av mattor, dammsuga och torka golv. Efter det tänkte jag att jag lika gärna kunde hålla sebbe sällskap tills Jessica eller JImmy skulle komma hem så jag tog med mig honom ut å gick så länge. Så idag är enda dagen den här veckan som jag har lyckats komma upp i 12000 steg och mer därtill=)

Så nu har jag nyss kommit innanför dörren och vi har tänt massa ljus för att få upp värmen lite här inne.
Men som sagt en varmdusch oxå och sen Tacos och annat smått å gott! 

Sen ska jag även berätta historien om virre som aldrig mer kan visa sig på Telia igen:
Gick in där med min "trasiga" mobil och skulle se vad de skulle kosta å laga den lr om jag hade någon försäkring.
Men de visade sig efter ett tag att min mobil var inte det minsta trasig utan det är ju bara jag som är så fruktansvärt otekninsk! Pinsamt värre och jag höll på å sjunka genom backen.


Ja de va i stort sett min dag, händelserik och dan. Men nu blir det lugnt reseten av kvällen!

                                                              Puss å Hej

Of for Lunch

Slänger in en dagens innan ja drar mig på la stada för en lunch med min älskade storasyster=)

               

Lee Jeans Jc
Vitt linne Jc
Svart oversize kofta Monki
Vita skor le coq sportif  Euroskor ( nya)
Armband Asos



                                                               HA en bra Fredag Alla!

Ändrade Planer!

Trodde resten av dagen skulle fortsätta i soffan men så blev de inte. Fick me mej Älsklingen ut på en promenad. Vi gick hem till hans mamma och skulle hälsa på en sväng men dom va inte hemma ¨så vi väntade en stund men de kom inte så vi gick igen. Då tog vi en sväng förbi affären och handlade me lite tacos och gott till våran myskväll imorgon.

Jag tänkte faktiskt tjuvstarta lite ikväll med lite gott till filmen ja ska kolla på kl 21. Dukez of hazzard på 6an. Ja e ju lite efter alla andra så ja har faktiskt aldrig sett den. Ni vet den med Jessica Simpson där hon bantade ner sig så till rollen.

Älsklingen och jag har legat och mys i soffan nu sen vi kom hem och han ska strax dra iväg på träning. Så medans ja väntar på att han kommer tillbaka så kollar ja på Du är vad du äter. Usch skulle aldrig klara av att äta sånt dom gör där. Visst en del är ju sånt som är gott, som i dagens program med granatäpple, fetaost, lammkött å sånt. Men bönor och linser och sånt de är inte min grej.Då tror jag mer på att man kan äta vad man vill i lagom mängd och röra på sig.

Ska fortsätta kolla nu å sen ska ja göra varma mackor i ugnen tills han kommer hem=)


                                               Puss Puss

                   

Paprika, chili creme fraiche. Heta grejer!

Just nu sitter jag och är proppmätt. Provade ett recepttips som jag fick av Swan som jag nu tänkte dela med mig till er!

Creme fraiche chilli och paprika
tonfisk på burk
Grönsaker som gurka, tomat, lök, sallad, majs, paprika vad man tycker om.
Taco tortilliabröd

Blanda ihop tonfisk och creme fraiche och lägg i brödet och på med grönsakerna, rulla ihop och ät. 
Skit gott och skit enkelt. Men se till att ha något drickbart brevid er=)
Tänkte lägga in en bild men det funkar inte=(

Annars har hela dagen spenderats i soffan och det kommer nog resten oxå göra. Så så kul har jag!

                                       Hur kul har ni?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE: Kladdkaka med grädde och passionsfrukt is the shit!

                            


H*lvetes J*vla S*it!

När jag mot min vilja hitta lite motivation nånstans långt ner i tånaglarna för att ställa mig på orbitreken en stund så ramlar min mobil i backen och går sönder! J*vla skit!
Hade lagt den så att jag skulle ha någorlunda koll på tiden när jag trampa men som sagt då rammla den ner i golvet och luckan till där minneskortet gick sönder så det hoppar ut hela tiden. Har fått tejpa fast den, skit snyggt! Å ja har inte ens haft den i ett år än Typiskt mig!

Det är ju bara så, man ska inte träna när man inte känner för det, då händer det bara olyckor!

De får bli slutet på min dag för nu är jag så arg!

                               

Lyxen fortsätter

Japp just nu står en kladdkaka å gräddas inne i min ugn:

                                 

Ett riktigt intressant projekt för är det nånting jag alltid misslyckas med så är det kladdkakor. Så håll tummarna!

Inte nog med det, jag får fin besök oxå. Världens goaste unge kom precis innan för dörren=)


Lyxfrukost på g

Eller snarare lunch. Trögstartad som tusan idag så det fick bli en film i sängen innan jag gick upp.
Så nu är jag riktigt hungrig och det blir bacon, stekt ägg och potatis=)  Smaskens!

                     

                                                        Sen blir de en dusch!

En vanlig tisdag

Har nyss kommit hem efter att ha varit med mamma å handla. Passa på att handla med lite med hem till min egen kyl och frys oxå=)
Sen bjöd mamma på mat oxå, sibylla! Haha de va det där med motivationen.... Den har alltså inte kommit tillbaka än:P

Så nu spelas pokerface ur mina högtalare här hemma HÖGT och ja tänkte stoppa i en tvätt och dammsuga nere i källaren och byta sängkläder och lite annat sånt där nödvändigt.

Och vänta på att Johanna tränat färdigt, hon ville visst hitta på nåt med lilla mej så de är ju klart att jag ställer upp:)

Ja nee nu ska ja fortsätta att sjunga med till musiken som pöppar här hemma och få nåt gjort.

                                                          Hörs då!

                 
               
Bild: Google


Svarta naglar

Ligger i soffan och Mattias har precis dragit iväg på träning. Usch skulle ju igentligen oxå ställa mig på orbitreken men ja orkar verkligen inte. Ja har tappat motivationen helt till träning och allt vad nyttigheter heter=( Hoppas det bara är tillfälligt. Funderar på om ja håller på å bli sjuk å att det är därför, för jag fryser och känner mig inte alls hundra=S.

2 1/2 män står på i bakgrunden och jag tänkte ta å måla naglarna i brist på annat att göra. Tänkte prova svart faktiskt. Har alltid bara kopplat ihop det med punkstil liksom men nu tycker jag att det är skitsnyggt till rätt kläder å så där. A ska prova iaf å passar det inte så är det ju tur att det finns aceton.

           

    


Glatt i brevlådan!

När jag kom hem nu möttes jag av något kul i brevlådan. Mina varor från Asos hade kommit. Gick betydligt fortare den här gången.

                 
                 

Intervju outfit!



Min intervju outfit idag:

Svarta byxor Hm
Ny tischa Gina
Svart oversize kofta Monki

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är jag hemma efter dagens ärenden.

Först stod ju intervjun med elgiganten på schemat som nog inte gick så bra, dom ställde så mycket frågor som jag inte hade några bra svar på alls när jag satt där så om dom tyckte svaren var bra, det återstår att se.

Sen åkte jag och hämtade mamma nere i verkstan hos min morbror och jag följde med henne hem en sväng och fick lite mat.

Och så har jag även skickat iväg mitt "bajsprov" som jag måste göra för att få börja på Mcdonalds.Hahah stackars brevbärare som måste bära runt på mitt bajs.

Nu ligger jag i sängen och värmer mig under täcket medans jag kollar på Beck. Ska prova våran nya dammsugare sen=).

le coq sportif

                   
Mina perfekta vårskor som ja köpte på stan i fredags=) Jag vill ha vår NU!!!

Hemmagjord Pastasallad Smaskens

                                          

Efter jobbet förut åkte Mannen och jag och handlade ingredienser till pastasallad som vi åt förut medans vi kollar på Beck-Gamen på 4:an.

I salladen hade vi:

Pasta- gnocci
Bacon
Gurka
Cocktail tomater
Rödlök
Fetaost
Majs
Champinjoner på burk.
Jag rör även ner pesto på min tallrik  för de tycker inte Mattias om.

Till de grov baguette.                           
                                                                     Mums!

Ny skinnpaj till våren

Perfekt skinnjacka

Ge mej 699:- och jag klickar hem denna perfekta skinnjacka från Modekungen direkt.

Jobbar!

Ja de gör ja faktiskt just i detta nu. Ni förstår nog inte hur skönt det känns å kunna säga dom orden: Jag Jobbar!
Men de blir de ju ändring på snart som tur är=)

Japp sitter vid den trogna datorn på Hotelle. Fick ett par drömtimmar idag av goaste Lisa=)
Mattias och Danne va nyss inne och höll mig sällskap en stund.
Å mattias hade vart å köpt en ny dammsugare!
Du är underbar vännen och de va verkligen väl behövligt för den vi hade är så värdelös så de syns inte ens att man har dammsugit. Så nu åker den ner i källaren och bilen.

Just det appropå jobb. Vet ni vem som ringde mig igår?! Elgiganten! ja fatta ingenting och lät nog dynd ointresserad men jag blev så chockad och sen visste jag inte vad jag skulle säga nu när jag har fått på Mcdonalds men ja sa iaf ja och ska dit på intervju imorgon och se vad det handlar om.
Som Lisa sa förut det är dumt att tacka nej till något innan man har tagit reda på vad det är för nåt.

Inte för att jag tror att risken är så stor att jag skulle få det eftersom det är så många som har sökt dit men skulle ja för en gångs skull ha sånn tur så får jag väll bestämma mig då!

Så imorgon blir de alltså intervju halv 12, sen funderar jag på om jag ska fråga my sister om vi ska mötas för en lunch?!
Hon behöver nog de tror jag.
Å så kan jag passa på att tacka för den fina alla <3 dag annonsen jag fick av henne i tidningen. Se Karlskoga Tidningen från igår.

Igår efter skridskoåkningen tog iaf jag, Mattias och Swan en promenad hem till Chris och Jenny och kollade på film. 7 Pounds.Den va faktiskt ganska bra tycer jag. De stannade längre än vad jag gjorde, jag passade på att snika skjuts av swan när han skulle hämta nån på stan å skjutsa hem honom.

Och idag har jag jobbat sen klockan två och ska va här till åtta. Då ska vi handla och gå  hem å göra sallad tror ja han ville ha.

Hade ni en bra alla <3 dag igår?

Va tyckte ni föresten om mitt kort jag hade gjort på första bilden i gårdagens inlägg?:P

Alla <3 dag!



Har jämnt nyss kommit hem från lite shopping i marieberg.

Jag fick en tröja i <3 dag present av mattias som han valde:  
(Förlåt emma blev en likadan som dej igen, du har för snygg stil helt enkelt:P)

Men annars va de Mattias som shoppa lös:


Nu ska vi åka skridskor igen!

                                                   Ha en bra alla <3 dag allihopa!

Fredag den 13:e

Kunde inte göra något inlägg igår eftersom vårat internet inte funkade=(

Så ja får uppdatera idag istället.
Redan igår låg mina byxor från Nelly i brevlådan. Först när jag packade upp dom tänkte jag att dom där får jag aldrig på mig men de va töjjbara vill jag lova å de fanns till och med marginal=)

                      

Så en riktigt elog till Nelly för snabb leverans=)

Sen tog jag en riktig promenad hem till Sari å vi gick och dela på en pizza och sen kom johanna och vi kollade på film.

Idag möttes jag å Jenna upp och tog en promenad till stan och träffa Johanna och Petra som vi lunchade med. Mycket trevligt!

Och nu ikväll har jag och Jimmy och Michelle varit och åkt skridskor! Gud de har jag inte gjort på flera år men fan va kul de va! Hade tyvärr ingen kamera med mig så jag kunde inte ta några bilder=(

Efter det köpte vi Max och åkte hem till dom och kollade på Let´s Dance.
Nu sitter jag nyduschad i soffan.

Imorgon ska vi följa med Floman och hämta en ny bil i Arboga och sen ett stopp på Marieberg=)

Har haft min stegräknare i tre dagar och alla tre dagar har jag lyckats komma upp i 12000 steg. Men de ska ni veta att det är inte lätt!

Är det någon som haft otur idag då? Fredagen den 13:e å allt?

Just ja, jag kunde inte hålla mina shoppingfingrar i styr idag riktigt utan köpte mina perfekta vårskor! Vissar bild imorgon.

                                                                  xo xo V

                                               

Mycket gjort

Idag har jag fått mycket gjort och nu slog ja precis ner ändan en stund.

När ja vakna tog ja en macka och klädde på mig. Tog en promenad hem till mamma där jag hämtade hennes bil och åkte å handla åt henne, eftersom hon har lucas som är sjuk så vill hon inte dra ut han i kylan så då ställer jag upp.
Passade även på att handla med lite hem till oss.

Sen åkte jag ner till Ceveds och införskaffa mig en stegräknare. 12000 steg om dagen ska jag försöka gå. Hahha en utmaning vill jag lova:P

Har även hunnit med en promenad, lagat mat spagetti carbonara fick det bli idag, diskat, tvättat och plockat in kläder.

Nu ligger en ny maskin i och jag har tänt massa värmeljus för jag blev så frusen efter promenaden.
Så kvällen ska tillbringas hemma förutom en promenad till för att komma upp i mina steg. 
Det lutade först åt hockey med Sari och Sandra men min tvätthög övertalade mig att ta hand om den så så fick det bli.

Förut kom jag dock på en sak som jag tycker är skit svårt att kunna veta. Nu när man försöker tappa ett par kilon så måste man ju äta mindre och göra av med mer. Men hur vet man hur mycket lite är och hur mycket tex spagettin väger??
Hur vet man det? Jag har ju ingen köksvåg och man kan ju inte direkt väga på badrumsvågen:P
Hmm svårt tycker jag och därför svårt med hela den här viktnedgångsgrejen!

jaja mitt tjat och funderingar kring det är väll inget som roar er så det struntar vi i=)

Nu ska ja kolla på Las vegas och sen får vi se vad jag hittar på.

                                                         Björnkram!

                    

Jönssonligan och falukorv

Just nu sitter jag å kollar på Jönssonligan som går på tv4 film. Samtidigt som jag kokar potatis och steker Falukorv. Mattias ska även få vitabönor till för de tycker han om men det får han ha för sig själv, ja steker ett ägg till istället=)

                                                                   

Shopping!

Hemklickat från asos

ASOS Rock The Cage Tee in the style of Fearne Cotton  ASOS Double Wrap Around Cuff in the style of Nicole RichieASOS Woven Chain Detail Thin Wristband


Och dom här från Nelly 

Cleave Plain Snow Wash

Pappsen ställde upp med sitt kreditkort :P Hyggligt av han!


Grattis Gumman på 20års dagen!

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, javisst ska hon leva ja visst ska hon leva ja visst ska hon leva uti hundrade år! Hipp hipp Hurra hurra hurra HURRA!!!!



Idag Fyller Johanna snygging 20år!

Bara massa födelsedagar hela tiden;) så igår va ja där på födelsedagsfika med några andra goa tjejer och hon hade gjort en jättefin tårta:



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har väll ingen missat vilket underbart väder vi haft här i karlskoga så när ja vakna gick ja ut på en timmes promenad innan jag gick hem till mamma och träffa henne och lucas lite som mamma är barnvakt åt eftersom han är sjuk:(

Sen åkte pappa och jag runt till varenda bilfirma i stan och kollade på bilar, fråga mig inte varför vi gjorde de men.
Iaf blev jag så sugen på att köpa en bil. Min alldeles egna bil och jag vet precis vilken jag vill ha:

En blå,grå Opel astra 1,6 jubileumsmodellen! En perfekt tjejbil, å en sånn har jag alltid velat ha sen mattias köpte en för några år sedan. Synd att sålde den så fort annars skulle ja fan ha köpt den.

Så vi får väll se här nu när jag kommer igån å jobbar och ser hur mycket ja får i månaden å så. Å kan ja, då blir nog den bilen min här till våren=) Skulle vara så underbart!=)

Nu sitter jag och dricker varm oboy och smörgås och kollar på Lipstick Jungle och efter det blir det prison break.

Sen blir de sängen och en ny promenad imorgon.

                                                                 P o K

Äntligen!

Ja är så jäkla glad nu. Jag har fått jobb! YEs äntligen. Va ju på intervju i fredags på Mcdonalda ocg igår morse ringde han att jag fick det!=) Fy fan va gött, pengar!
Så jag börjar om två veckor ungefär. Å ja e så glad=)

Så igår firade jag ordentligt med tjejerna och svängde mina lurviga på hotelle. Skitkul va de! Tack flickor för en skitkul kväll!

Blir ingen ny design iaf inte nu, Rebecca som skulle göra den har nu som de flesta andra börjat tagit betalt, vilket jag absolut tycker är helt rätt eftersom de lägger ner mycket tid och jobb på det och priset kan det absolut vara värt men jag känner att jag lägger hellre dom pengarna på andra saker.

Det kliar ordentligt i mina shopping fingrar nu oxå, men jag måste vänta tills jag börjar jobba, men då ni är det mycket som står på min lista. Och .högst upp står ett par ljusa, stentvättade jeans leggings
Så nu ska ja drömma mig runt på lite klädsidor här på internet, innan jag ska vara barnvakt åt Lucas.


                                                   Puss å Hej! 

Konstigt!

Igår kväll satt jag och sortera min gamla inlägg i kategorier och tydligen hamna de lite huller om buller:S

Aja snart ska vi åka på bandy i kristinehamn med danne och emma och z.

                                                      Hörs

lalalala.....

1:a Regnet bara öser ner, Fan va tråkigt! bajs oxå vi som skulle åka båt:(

2:a Ja har hittat ett nytt tidsfördriv på jobbet.... Bloggdesign! är inte så duktig, fattar inte så mycket men det är roligt att    försöka . Men en vacker dag så kraschar väll allting å då e den inte så vacker längre.

3:a Läste igenom mitt blogg arkiv och upptäckte att ja sover väldigt mycket! Så i dag ska ja försöka att inte göra det, därimot ska ja ha en slappardag hemma med lite lövbiff och pommes kanske?! Va säger ni?, å då kan ja inte lova nåt
 men som sagt ja ska försöka!

4:a jag lider av en väldigt  allvarlig sjukdom..... Jo de e sant mina vänner, den kallas som för så många andra shoppohollick!!! Ja e så shopping sugen så ja håller på att avlida! Inte bra eller hur??!! jag behöver bli botad å de e snabbt!

5:a imorgon är det först jobb å sen släktträff/kräftskiva på schemat. Just det måste ju planera inför det oxå med lilla mamsen, det är ju knytkalas så de vore ju både pinsamt och oförskämt och komma utan nåt då. Visst?!

Over and out


Soffliggare!

Just nu är vi soffliggare både jag och älskling efter att ha ätit oss proppmätta på tacos. Har vart så sugen på de i flera dagar nu så idag small de.

Annars har dagen tillbringats med kalas hos mamma för Michelle gumman. Av oss fick hon en jätteskön filt med high school musical på såklart;) om de inte hade varit för just det motivet hade ja velat köpa sånna hem till min soffa, så jäkla mjuka och sköna.

Sen blev jag hämtad av brudarna Sari och Petra så vi drog en fika på Som Hemma. Har inte varit på mitt gammla jobb sen de bytte ägare och gjorde om så de va intressant. Men de hade gjort det fint och fräscht vilket behövdes.
Efter det tog vi även en tur på copp oxå.

Imorgon blir de å gå upp tidigt för mig, och snälla människor håll alla tummar och tår ni har för att det äntligen ska va min tur:S Ja e skitnervös och ja hänger mig fan om ja inte ens lyckas här.
Til kvällen skulle nog Lill-danne komma, han ville tydligen träffa mig=S haha han har varit utan gnäll för länge;)

På lördag ska vi återigen fira michelle med att åka till badhuset allihoppa och sen äta på Mcdonalds. Dock alla utom Mattias eftersom han ska "fira" att danne har kommit hem, med boda borg och innebandy och party.
Vet inte hur jag ska göra med fest, har fått erbjudande från flera håll och på ett sätt vill ja, klä upp mig och använda nån av mina klänningar som ja fick i julklapp, men på ett sätt inte:S Får se hur de blir.

I helgen kommer  bloggen göras om iaf=) Så nästa gång ses vi nog i en snyggare!

                                    Ha de bäst så länge! 


Idag är ingen vanlig dag för det är Michelles 10års dag!

Hurra Hurra Hurra! Grattis älskade lilla gumman på din stora dag. Hoppas att den blir toppen och att du får mycket fina presenter, så ses vi i badhuset på lördag:P

        
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ligger nyduschad i soffan och kollar på en film på 6an. Accepted tror ja den heter, å mattias är och tränar. Innan det  va vi till affären en sväng och sen tittade jag på Sex and the city och körde på min orbitrek under tiden. Har gjort det här nu måndag, tisdag då blir de en halvtimme och man tänker inte på att det är jobbigt=)

annars har ja vart ute på en promenad med Sebbe och sen tillbringat hela dan med mammsen=)

Igår åt jag lunch med syrran på det nya Mr James. Skitbra att man kunde sätta ihop sin egen sallad, då får man ju inga äckliga saker som de kan va ibland i färdiga sallader.
Efter det åkte ja hem till henne och släppte ut sebbe så att han fick kissa lite, 
Sen åkte ja å hälsa på Liam en sväng men då va dom på väg ner till mamma så ja följde med dit och va där en stund.
Efter det åkte jag och hälsade på Jenny och Savannah=) Va längesen så vi hade mycket skit att prata om. Hahaha.

Imorgon ska jag dit och vara barnvakt åt Savannah när Jenny ska på ett möte. Nervöst ja har aldrig vart själv med henne förut, men degår nog bra.
Sen ska ja fråga snällt om ja kan få följa med henne ut å gå och efter det ska mamma å ja köpa present till michelle.

                                                               Fullt upp!


Still nothing new!

Men de kommer nog=) Ville ändå göra en uppdatering.

Igår blev en mycket mysig kväll, tyvärr följde aldrig mamma med men de blir fler gånger.
Jag och Jessica gick iaf till Woody´s och åt en god middag och hade jättemysigt=)
Tack för det gumman, varför gör vi inte sånt här oftare?!
                         
                                   
-----------------------------------------------------------------------------------

Sen är det ju även en ny vecka imorgon och då ska jag ju uppdatera mitt nya jag, veckan som varit oxå för min egen skull för att hålla motivationen uppe.

Söndag: Vattengympa
Måndag: Orbitrek 40min + lite styrka
Tisdag: Core+ löpband och trappmaskin i gymmet
Onsdag: Box
Torsdag: Orbitrek 30min

Men denna vecka blir de nog inget gym för min del utan jag ska nog utnyttja min Orbitrek som är gratis=)


Imorgon blir de ett besök på min systers jobb och lunch.

                                              See Ya

RSS 2.0