Nu är julen borta!

Sådär nu har ja hållit på ett par timmar här hemma och städat bort julen. Skönt men ändå lite tråkigt. Är ju så mysig stämning hemma med allt julpynt. Men nu är det bara å vänta på att det blir vår och sommar snart, det är skönt.

Mattias är iväg på träning och ja har kokat nyponsoppa som ja ska krypa ner i soffan med och kolla på den nya serien som börjar kl 21 på 3:an. Lipstick Jungle. Författaren till Sex and the city ska ha gjort den här å då kan det ju inte bli annat än bra=) Å efter de e de ju Prison break. Spik i soffan resten av kvällen.

Föresten går de ju mycke bra serier på tvn på eftermiddagen, som One tree hill och las vegas. Hur bra program som helst, men de värsta är att det är ju inte varje dag man lyckas pricka in de där tiderna för de är ju typ då man är mitt uppe i nåt. Så därför under sånna här ledigheter som har varit och så där så missar man ju massa program=( It sucks. Men ja ska lätt köpa boxarna när ekonomin tillåter.

Imorgon ska ja försöka ta mig ut på en morgonpromenad med sebbe. Sen vid två ska ja simma med Sari. Det ska bli så skönt, å kul å träffa henne, de va ett tag sen.
Sen måste ja nog till stan oxå å hitta nya gardiner till vardagsrummet, Fan ja brände sönder dem med strykjärnet. Å j'vla klant! Visst ja har ju andra men inte som passar längre till så ja vill ha det.

men vi säger så tills imorgon för nu stänger ja av datorn för idag.
                                             
                                                    Puss å Go Natt

                       

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Kolla Jotex å Ellos, de har ibland rätt snygga gardiner :)

2009-01-13 @ 13:35:14
URL: http://kittykiller.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0