Trött Isbit!

Sitter forfarande på jobbet å försöker sysselsätta mig så mycket ja kan så ja slipper tänka på vad ja fryser o va trött ja är! Bara två timmar kvar nu sen kommer hjärtat å de blir donkan o mys!:)

Kollade på platsbanken förut å såg att de sökte till glitter i marieberg! De vore ju de ultimata jobbet verkligen, å igentligen är de ju inte så långt! Om man tänker på dom som bor i storstäder o i USA å så, för dom är ju 40 minuter eller va de tar ingenting! Men ja blir ändå lite orolig hur ja ska göra:S Men ska söka iaf för så törrt de e på jobbfronten så blir de väll inge där heller!:( Men samtidigt kan man ju tänka att de kanske är värt dom där 40 minuterna dit och hem för att jobba med nåt man tycker om!? Så tänker nog jag!

Har ett nytt måste köpa nu:

Höststövlar ( har ju sett massa fina på skopunkten å då kan ja ju köpa tre betala för två:) Aldrig fel! )

Höst/Vinter jacka

Söta halsdukar/ sjalar

Gulliga mössor och vantar:) Har alltid hatat att ha mössa men nu finns de ju så söta! Har hittat några på HM men ja vill inte beställa ifall ja å M skulle åka till stockholm nån helg å då vill ja ju vänta me stövlar oxå men han kan ju inte bestämma sig så snart kan ja inte vänta längre! Då hinner ja ju frysa ihjäl!

                                     fast grå


                                                      E ja helt ute å cyklar eller vad tycker ni?

                                                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0