Ännu en dag!

Ja då har man klarat av ännu en arbetsdag, eller snarare arbetsnatt. Min älsklingsmamma har varit här hela natten o hållit mig sällskap så de har gått ganska fort:)

I Söndags gjorde ja inte så mycket, var och fikade hos min syster o världens goaste unge ( som ja för övrigt är gudmor åt ;) ) Där blev vi kvar och kollade på en as äcklig film som hette the hitcher eller nåt liknade väldigt äcklig iaf och världens sämsta slut:( Ja hatar filmer med dåliga slut. Sen kom även jessica eller mest Hanberg på att de skulle åka till Göteborg på måndan å köpa en båt, å gå på liseberg så då fick lilla lillasyster ställa upp å vara hundvakt.

Så halv nio kom lilla sebbe hem till oss. För övrigt var ja o mattias lediga å vi hade inte mycket roligare än att vi fick åka till greeks o inhandla en ny tvättmaskin! Den gammla ville inte vara med längre så de va inte så mycket att göra åt. Men skönt känns det faktiskt med en ny och fräsch, nu kanske de till och med blir lirte roligare å tvätta:) 
Medans Mattias å Martin kopplade in tvättmasinen så lagade ja å bror mat. Wokat:) mmm va gott de va!! Efter de bar de av hem till bror o kolla på en hyrfilm. King of the soutbeach hette den, så där måste ja säga. Sen avsluta ja o älsk kvällen med ett par avsnitt sex and the city innan vi somnade. Det är så bra för Mattias är precis lika frälst i de som ja!:D

O i går så gjorde ja inte mycket, Sebbe o ja låg mest å sov hela dan innan husse ringde att de hade kommit hem å ja tog en promenad hem med hunden. Måste bara säga att nån finare o snällare hund får man leta efter. Ska försöka lägga in en bild på han senare.

Nu får ja iaf äntligen  gå hem å sova innan klockan ska ringa runt ett halv två för idag mina vänner ska ja göra de årliga besöket hos tandläkaren:S Usch ja vågar inte ens tänka på va många hål ja kommer ha.

Hoppas iaf ni får en roligare dag! Puss på er små grodor:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0